Για Εταιρείες​

Δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τα Ξενοδοχειακά Webinars της Hotelier Academy. Παρουσιάστε το δικό σας Webinar, γίνετε χορηγός της δράσης και ανεβάστε αγγελίες εργασίας στην ειδική πλατφόρμα της Hotelier Academy.

HA Website - DRAFTS - Horizontal (2).png

Διοργάνωση Ξενοδοχειακού Webinar

Οι εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν στο event, παρουσιάζοντας το δικό τους Ζωντανό Webinar και λαμβάνοντας προβολή σε χιλιάδες Ξενοδόχους σε Ελλάδα & Εξωτερικό. Τα Webinars διοργανώνονται με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της Hotelier Academy και λαμβάνουν ένα ιδιαίτερα δυναμικό πλάνο προβολής. Παράλληλα, προβάλλονται ζωντανά και μέσω των Social Media της Hotelier Academy, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δυναμική τους.

Προβολή ως Χορηγός της Διοργάνωσης

Με τα Hotelier Academy Live Webinars να αποτελούν το μεγαλύτερο event της Ξενοδοχειακής αγοράς, οι εταιρείες μπορούν να προωθηθούν αποτελεσματικά σε ένα ευρύ Ξενοδοχειακό Κοινό, αποκτώντας δυναμικό brand awareness, αλλά και νέο πελατολόγιο. Καθώς τα videos από τα webinars αποκτούν χιλιάδες θεάσεις τόσο κατά τη διάρκεια του event, όσο και κατά τη διάρκεια του έτους, η επένδυση αποκτά διαχρονική αξία, ενισχύοντας ουσιαστικά την τοποθέτηση της εταιρείας σας στην Ξενοδοχειακή Αγορά.

Δημοσίευση Αγγελιών Εργασίας

Καθώς το Event προσελκύει χιλιάδες εργαζομένους από τον τουρισμό, οι εταιρείες μπορούν να εντοπίσουν κατάλληλους υποψηφίους και να καλύψουν σημαντικά τις ανάγκες τους για εύρεση προσωπικού. Εκτός από το Job Description, ο υποψήφιος μπορεί να ολοκληρώσει και σχετικά Tests, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα των βιογραφικών που λαμβάνουν τελικά τα HR τμήματα των εταιρειών.

Παρακολούθηση των Δωρεάν Webinars:

Οι Εταιρείες και το Προσωπικό τους, μπορούν να εγγραφούν δωρεάν και να παρακολουθήσουν όλα τα Ζωντανά Webinars, που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου, όπως άλλωστε και όλοι οι επισκέπτες της διοργάνωσης.

Επικοινώνησε μαζί μας!

ha_live_plain.png
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Copyright: Hotelier Academy, a Destsetters Project, ©2021

Εγγραφείτε

για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας!