top of page

Τη Δευτέρα, ξεκινάνε τα Δωρεάν Ξενοδοχειακά Webinars της Hotelier Academy με 21 Διεθνείς Ομιλητές!




Τη Δευτέρα, 1η Μαρτίου 2021, ξεκινάει ο τρίτος κύκλος των Δωρεάν Ξενοδοχειακών Webinars της Hotelier Academy με live μεταδόσεις από το ξενοδοχείο Moon & Stars Boutique Hotel!


Τα Δωρεάν Ξενοδοχειακά Webinars της Hotelier Academy επανέρχονται από τη 01 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021, με 21 ομιλητές, επαγγελματίες του Τουρισμού και εκπροσώπους εταιρειών του κλάδου. Οι θεματολογίες χωρίζονται πλέον σε Ξενοδοχειακά Trends για το 2021, Customer Experience, Βασικές Λειτουργίες στο Operation ενός Ξενοδοχείου, Νέες Τεχνολογίες και Ξενοδοχειακά Συστήματα, Ξενοδοχειακές Πωλήσεις, αλλά και Ξενοδοχειακά Case Studies, διαχωρίζοντας και το ύφος του κάθε Webinar αλλά και το περιεχόμενο που το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει.


Επιλέγοντας έμπειρους επαγγελματίες από κάθε τμήμα του Τουρισμού, τα Live Webinars θα έχουν έντονα διαδραστικό χαρακτήρα ενώ το κοινό θα μπορεί να λάβει ειδικό πιστοποιητικό παρακολούθησης αφού ολοκληρώσει και τα σχετικά Tests και Assignments που θα θέσει ο κάθε ομιλητής.

Η δράση των Δωρεάν Ξενοδοχειακών Webinars της Hotelier Academy, εμπλουτίζεται φέτος και με τις παράλληλες δράσεις του event το Hotelier Academy Career Month και το Hotelier Academy Student Days, οργανώνοντας το μεγαλύτερο Διεθνές Event Τεχνογνωσίας για Ξενοδοχους!


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πρώτες 18 Θεματολογίες, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και νέα είδη Ζωντανών Παρουσιάσεων όπως Case Studies, Live Demos αλλά και Ατομικές Εκπαιδεύσεις σε συνεργασία με επιλεγμένες εταιρείες.

Δείτε και Δηλώστε Συμμετοχή στα Εκπαιδευτικά Webinars της Hotelier Academy Greece.



Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η Hotelier Academy διαθέτει ειδικό Customer Service Chat, στην Online Εκπαιδευτική Πλατφόρμα live.hotelieracademy.net, ενώ διαθέτει και τα παρακάτω στοιχεία άμεσης επικοινωνίας με το κοινό:


· Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Δωρεάν Webinars του Hotelier Academy Live Event, επικοινωνήστε με την Αναστασία στο anastasia@hotelieracademy.org ή στο +30 2103245142.


· Αν θέλετε να συμμετέχετε ως ομιλητής ή να παρουσιάσετε την εταιρεία σας επικοινωνήστε με την Στέλλα, στο stella@hotelieracademy.org ή στο +357 96502368.


Το Hotelier Academy Live Event θαδιεξαχθεί 01-31 Μαρτίου 2021 με Ζωντανά Εκπαιδευτικά Courses, Case Studies, αλλά και τις παράλληλες δράσεις του event το Hotelier Academy Career Month και το Hotelier Academy Student Days, οργανώνοντας το μεγαλύτερο Event Τεχνογνωσίας για Ξενοδοχους.


bottom of page