top of page

Το πρώτο Ξενοδοχειακό Career Workshop από το Esperia Group, σε συνεργασία με τη Hotelier Academy

Έγινε ενημέρωση: 25 Ιαν 2023


Το Esperia Group διοργανώνει μια πρωτότυπη Ημέρα Καριέρας, προσκαλώντας τους εκπαιδευτές της Hotelier Academy για ένα διαδραστικό, ολοήμερο εκπαιδευτικό workshop σχετικά με τη Διαχείριση Παραπόνων, τις F&B Διαδικασίες, αλλά και το Housekeeping.


Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Verghina, έναντι του Esperos Palace Hotel, διοργανώνεται το πρώτο Career Εκπαιδευτικό Workshop από τα ξενοδοχεία της Esperia Group, σε συνεργασία με τη Hotelier Academy Greece. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του ομίλου, αλλά και να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν ένα ολοήμερο εκπαιδευτικό workshop για σημαντικά ξενοδοχειακά θέματα.


Το εκπαιδευτικό workshop, το οποίο έχουν αναλάβει οι εκπαιδευτές της Hotelier Academy, χωρίζεται σε τρεις ξεχωριστές θεματικές σχετικά με τη Διαχείριση Παραπόνων, το F&B και το Housekeeping, ενώ θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, με συντονισμό από τον Νίκο Σ. Μοράντη αλλά και την ενεργή συμμετοχή του κοινού. Μεταξύ των ενοτήτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτές για προσωπικές απορίες, ενώ θα λάβουν και ειδικό πιστοποιητικό παρακολούθησης της εκπαιδευτικής ημερίδας.


Το πρόγραμμα του Career Ξενοδοχειακού Workshop του Esperia Group περιλαμβάνει τα εξής σεμινάρια:

  • 11:00 - Διαχείριση Παραπόνων στις Θέσεις Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Πελατών – Instructor: Ελευθερία Μάντζαρη

  • 13:30 - Βασικοί Κανόνες Συμπεριφοράς και Εικόνας της Housekeeping Ομάδας – Instructor: Ζωή Κόσσυφα

  • 16:00 - Βασική Εκπαίδευση Σερβιτόρων και Μέθοδοι για Upselling – Instructor: Ιωάννης Κουφός

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν δωρεάν εδώ ή να επικοινωνήσουν με το Esperia Group σε αυτό το link. Για περισσότερες πληροφορίες για την Ανοιχτή Ημέρα Καριέρας του Esperia Group και το Career Ξενοδοχειακό Workshop σε συνεργασία με τη Hotelier Academy Greece, μπορείτε να στείλετε mail στο info@hotelieracademy.org.

bottom of page